Mesaje Mos Nicolaie . Urari Mos Nicoalie

Pentru mai multe urari si mesaje click AICI

Pentru Mos Nicolae Abia astept sa vina Mos Nicolae, vreau sa imi aduca foarte multe cadouri. Sa n-aduca nuieluse ca am fost cuminti tot anul... te iubesc Mos Nicolae!

Ho-Ho-HO! Sa ai parte de zapada, bucurii si cadouri multe aduse de Mos Nicolae... sau ce vrei sa spui ca esti prea mare sa il astepti pe Mosul? Nu cred! Pune mana pe pix si foaie si fa lista cu cadourile pe care ti le doresti! Cine stie!? S-ar putea sa se implineasca!

De Mos Nicolae Daca continui sa fii suparat, Mos Nicolae nu iti aduce nimic...Inoieste-ti sufletul tau bun asa cum il stiu si traieste cateva momente de fericire si multumire...Uita-te in ghetute si ai sa gasesti un gand bun de la mine. Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! Te sarut!

Mos Nicolae Mos Nicolae sa iti umple cizmulitele doar cu bucurii, noroc si succese!

Mos Nicolae Ceea ce imi doresc mie iti doresc si tie si voua tuturor! este momentulin care ceea ce ne dorim devine realitate prin intermediul visului sau prin intermediul celui drag. Ceea ce stiu este ca dorinta ti s-a indeplinit! esti sanatoasa fericita, inconjurata de cei dragi? Atunci Mos Nicolae a venit!

Iubire neimpartasita "Nu stiu daca exista cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru ca toate sunt frumoase in felul lor. Cred ca cel mai bun raspuns poate veni din partea celui caruia iubirea nu-i este impartasita, pentru ca doar el stie cate nopti a pierdut si cat a suferit si este mai matur decat toti ceilalti."

Un gand bun ! A venit timpul sa primim atmosfera magica a sarbatorilor de iarna in sufletul nostru, sa ne lasam cuprinsi de dragostea celor din jur, si sa o raspandim la randul nostru asa cum o floare emana propria mireasma, si impreuna vom crea minunatul parfum al sarbatorilor de iarna, pe care deja il simtim ca pluteste in aer si in sufletele noastre, incepand cu aceasta zi de 6 decembrie in care trebuie sa incercam sa fim mai buni, mai intelegatori, sa iertam, sa daruim si cu siguranta vom fi rasplatiti inzecit .
Iti doresc multa sanatate, o mie de ganduri bune, o mie de zambete , si o mie de pupici.
Mos Nicolae Azi este sarbatoare,
Este Sf.Nicolae...
Pe la case rataceste
Darurile le imparteste
A trecut si pe la noi
Si ne-a spus incetisor
Daruri multe nu mai am
Dar am ceva special
Sentimente de iubire
Pentru cel de linga mine.

Vin sarbatorile Vin sarbatorile de iarna...De acum se poate simti vraja clipelor cind se inchid ochii si se pune o dorinta...

Langalumina lampioanelor, pomul de brad si prajituri de casa cu scotisoara, Cu paharul sa sampanie
spumoasa si cei dragi alaturi. E timpul care trezeste in noi apropierea si dragostea, timpul in care se simte dragostea de a darui.

Dragostea vine din inima "Iubirea un minunat sentiment care poate cuprinde sufletul unui om. El ne indeamna la visare, ne face sa prindem aripi, sa zburam printre nori dar uneori ne face sa ne si izbim cu capul de "pragul de sus". Pentru mine cea mai frumoasa declaratie de dragoste nu este neaparat rostita sau scrisa, nu trbuie sa cuprinda neaparat cuvintele "Te iubesc". Dragostea trebuie sa vina din inima, sa fie observata din gesturi, din priviri.
Te iubim Draga Nicusor,

Chiar daca Mos Nicolae nu stie ce ai ce iti doresti sa primesti, chiar daca nu stie daca iti va placea, el tot iti va aduce ceva in dar, chiar daca este numai dragostea lui, si a noastra.

Un gand bun Innoieste-ti sufletul tau bun si traieste cateva momente de fericire si multumire... si uita-te in ghetute... ai sa gasesti un gand bun si un pupic de la mine...
Pentru scumpii mei! La multi ani si fericire, iar mosul nicolae sa fie darnic cu voi!

LA MULTI ANI Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai. Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.