Mesaje La Multi Ani majorat . Mesaje La Multi Ani 18 ani

Un ocean de sanatate,Un munte de noroc,Un camion cu bani,Si un sincerLA MULTI ANI!!! 

     18 ani, 18 flori ai adunat in buchetul vietii tale si deja baietii incep sa-i admire frumusetea si  sa-l doreasca pentru 

    Bucuria lumii toata,Zi de zi-n usa sa-ti bata,Bunul Dumnezeu sa-ti dea,Tot ce iti doresti si-ai vrea

       Mesajele cu La Multi Ani sunt greu de facut, iti doresc tot ce-ti doresti si inca de-o mie de ori pe atat. 

     Poezii de dragoste pentru cea mai frumoasa fata care e libera acum sa iubeasca si sa fie iubita. 

      Dragoste si poezie, asa sa fie viata ta de acum inainte, o fata ca tine merita sa fie doar iubita si admirata. 

     Iubeste cu capul si gandeste cu inima, acesta este secretul fericirii unei femei. 

      Astazi, fiind o zi frumoasa, si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea. 

    Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii, iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros ”LA MULTI ANI”. 

  - De-as putea din cerul noptii iute as fura o stea, ca sa-ti pun cununa vietii astazi chiar de ziua ta. Dar nu pot sa ajung la stele si nici cerul nu-l cuprind lacrimez de neputinta, dar iti spun: La Multi Ani…zambind 

  Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!! 

  Inima mea ar fi prea mica fara dragostea ta, zambetul meu ar fi prea trist fara guritza ta, iubirea mea nu ar exista fara de tine de ziua ta iti daruiesc inima mea! 

  Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc “tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!” Multi ani fericiti! 

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! LA MULTI ANI!!!

   Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. La Multi Ani cu multa dragoste. 

  Intr-o gradina inmiresmata ma plimb si-o floare imi zambeste.O alta floare mai frumoasa ca-i ziua ta imi aminteste. 

M-aplec sa rup firava floare ca sa ti-o daruiesc,o strang in brate si-o sarut si simt apoi cat te iubesc! 

Dar floarea iute se ofileste si nu pot sa ti-o dau asa,deci singurul dar iubito e “La Multi Ani” din partea mea! 

  Foaie verde izma creata, s-ai in cont numai verdeata, cu bascula sa cari banii, sa se oftice tiganii, sanatate de beton si trei iahturi in sopron. La Multi Ani ! 

  Cu simple cuvinte ,Va uram fierbinte , Multi ani inainte! , Ani cu cer senin si noroc deplin. , Ani cu porti deschise , Frumoaselor vise.LA MULTI ANI! 

  Sa fiti bine sanatosi , Si la punga tare grosi! De aveti o suparare Azi, uitati-o in ‘parcare’! Si, fiindca, este zi mare As dori la fiecare Sa desfaca chiar si-un… dop De la sticla, n-o fi foc! Sa dea cep, macar un strop La butoiu’ cu noroc! Nu uitati s-aveti pe masa Musai, o floare frumoasa Si tortul adus de… ‘fani’ Scris cu frisca: LA MULTI ANI

   Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire! La multi ani! 

  Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc “tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!” Multi ani fericiti! 

  Natura-ntreaga azi te felicita / Si flori, si soare , toate-s ca-n povesti / Eu iti doresc o viata fericita / Si visurile dragi sa le-mplinesti ! 

  Ai ajuns la majorat acum dar in inimile noastre vei ramane mereu aceeasi fetita zglobie si scumpa ca un fluturas. Sa fii iubita si sa fii fericita asa cum meriti. 

  Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa TRAIESTI….de parca acum ar fi sfarsitul! La multi ani! 

  Viata iti va rezerva multe surprize si cadouri, toate frumoase, dar unele mai putin bune decat altele. Cand vei avea de ales, iubita mea, intotdeauna alegele pe cele care sunt facute cu dragoste si vei putea fi sigura mereu ca ai facut alegerea corecta. Dragostea e cel mai frumos si mai pretios lucru de pe pamant si din cer, si e cadoul meu pentru tine

Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata care iti doresc sa-ti fie plina de dragoste si fericire.
La Multi Ani !

 Ai ajuns la majorat acum dar in inimile noastre vei ramane mereu aceeasi fetita zglobie si scumpa ca un fluturas. Sa fii iubita si sa fii fericita asa cum meriti.

 Viata iti va rezerva multe surprize si cadouri, toate frumoase, dar unele mai putin bune decat altele. Cand vei avea de ales, iubita mea, intotdeauna alegele pe cele care sunt facute cu dragoste si vei putea fi sigura mereu ca ai facut alegerea corecta. Dragostea e cel mai frumos si mai pretios lucru de pe pamant si din cer, si e cadoul meu pentru tine.

 Cat de delicate sunt aripile fluturasilor si totusi cat de departe pot zbura, asa este si inimiora ta iubito, e sensibila si delicata dar dragostea ei te poate duce foarte, foarte sus, dar ai grija cui i-o daruiesti pentru ca poate fi ranita foarte usor.

 Gaseste-ti fluturasul pereche si vei fi ocrotita si fericita pentru tot restul vietii.
Dragoste si poezie, asa sa fie viata ta de acum inainte, o fata ca tine merita sa fie doar iubita si admirata.

 Mesaj de majorat de la parinti Pentru Fata
Te-am ingrijit si te-am crescut frumoasa ca un ghiocel si de acum ininte altcineva se va bucura de toata dragostea si frumusetea ta. Noi, parintii tai, vom fi multumiti atata timp cat tu esti fericita.

Cand albinutele iti dau tarcoale ademenite de dulceata ta spune-le ca soarele e unicul tau iubit.

 De majorat nu pot sa-ti daruiesc decat un cadou al dragostei pentru ca dragostea va fi cel mai scump si mai pretios dar pe care il vei primii in viata.

 18 ani, 18 flori ai adunat in buchetul vietii tale si deja baietii incep sa-i admire frumusetea si sa-l doreasca pentru ei. Tu alege cu grija cui ai sa te daruiesti ca sa fii iubita cu adevarat si sa gasesti fericirea durabila.

 Poezii de dragoste pentru cea mai frumoasa fata care e libera acum sa iubeasca si sa fie iubita.

 Iubeste cu capul si gandeste cu inima, acesta este secretul fericirii unei femei.
Cu dragoste prietena ta...

 Cel mai perfect cadou de majorat pentru cel mai romantic baiat. Sa fii iubit la fel de frumos cum stii sa iubesti si tu, si nu uita, fetele se aleg dupa inima, nu dupa...

. Esti liber acum, liber sa alegi ce vrei si mai ales esti liber sa iubesti. Dragostea adevarata este giuvaierul cel mai frumos al fericirii si iti doresc sa il gasesti si tu intr-o zi si sa ramana al tau pentru totdeauna

 Mesaj de majorat de la o prietena:
Sa fii iubit cum meriti, sa fii dorit cum iti sta bine, sa ne iubesti si tu la fel cum te iubim si noi si nu uita ca toate te v-or costa in viata numai dragostea adevarata o s-o primesti gratis.

 Pana acum te-ai tinut de distractii si de nebunii cu amicii tai copilarosi - de acum inainte te-asteapta... dragostea - cea mai profunda bucurie a inimii. Sa fii iubit!

 Cel mai important mesaj pe care vreau sa-l retii de la mine: Nu sanii si fundul fac cele mai frumoase fete ci dragostea. Fa-o sa se simta iubita si va fi cel mai norocos si mai fericit barbat.
 
 Cat crezi ca a trecut din viata ta? Jumatate? O treime? Un sfert? Iti spun eu adevarul viata ta abia acum incepe,o viata noua in care o sa descoperi lucruri cu totul si cu totul noi: o sa descoperi libertatile si responsabilitatile, bogatia si munca, succesul si esecul, dar inainte de toate iti doresc sa descoperi singurul lucru care poate fi mai presus de toate astea, iti doresc sa descoperi DRAGOSTEA.

 Dupa 18 ani petrecuti in aceasta lume, privind in urma cu siguranta intelegi si tu acum cum trece timpul: cu cat te adancesti mai mult in tumultul vietii cu atat timpul trece mai repede si degeaba strigi in urma lui: hei vino putin inapoi, am uitat sa fac ceva! Timpul nu se intoarce niciodata inapoi asa ca vreau sa-ti dau un sfat foarte important de care iti va parea nespus de rau daca-l vei uita: niciodata nu uita s? le spui celor care iti sunt aproape VA IUBESC!

 A da, batrana si celebra Dragoste la care visati cu totii, si mai ales voi astia proaspat eclozati . Am intalnit-o si eu de cateva ori, si odata chiar am invitat-o la un pahar sa o cunosc si eu mai bine dar se pare ca ea nu sta de vorba cu cei din clasa de jos. Oricum eu no admir mai mult pe doamna Sex, care chiar daca e mai batrana decat Dragostea, e mult mai modernista si s-a adaptat perfecte la vremurile noastre. Dar tie iubitul meu prieten, pentru ca tin atat la tine, iti doresc sa le ai pe amandoua babe odata.

 Mesaj de majorat de la parinti:
Poate te gandesti gandesti ca o sa-ti iai zborul acum din cuibul nostru, pasaroiule? Ei bine zboara, lumea iti apartine, iubitul nostru noi nu ne v-om ingrijora pentru tine caci ai fost crescut si hranit si te-am invatat cu dragoste si doar cu dragoste iti va placea si de acum ininte sa traiesti. Sa fii iubit, om bun!

 Mesaj de dragoste de majorat de la iubita:
Poate-ti vei dorii sa primesti cadouri cat mai scumpe de majorat...poate. Sau poate iubirea mea va fi cel mai frumos cadou pe care viata ti-l va daruii. Iti promit.



 Dragoste si poezie, asa sa fie viata ta de acum inainte, o fata ca tine merita sa fie doar iubita si admirata.


 O fata ca tine merita sa primeasca numai dragoste si pupici. Dragoste si pupici ti-am pus si in acest cadou, sa citesti cu drag aceasta carte scrisa numai pentru tine in special atunci cand te simti singura si sa te gandesti la mine, la cat de draga imi esti...
Pentru cea mai buna prietena, cu dragoste...

 Pentru o fata de vis si o colega de milioane, de la colegul si prietenul ei...
Sa fii iubita asa cum meriti!
Cu drag...

 Un cadou de vis pentru o fata din paradis. Ne-ai umplut vietile de frumusete si bunatate. Iti multumim ca existi si ca ne poti face mai fericiti doar prin simpla ta prezenta. Esti o fata minunata!
Ai tai iubiti colegi/prieteni...

 De ce salciile se-apleaca catre apa, de ce florile se ridica catre soare, de ce baietii se-ndragostesc de tine. Viata continua sa aiba multe mistere, dar misterele tale au sa fie descoperite in cele din urma, iti doresc sa le descoperi celui pe care il visezi.
Cu dragoste pentru cea mai iubita fata...

 Mai frumoasa decat prietenia e doar dragoste. O fata minunata ca tine le va avea pe amandoua, noi, iubitele tale prietene o sa avem grija sa-ti gasesti sufletul pereche. Daca undeva acolo exista baiatul ideal pentru tine, noi ti-l v-om gasi.

 Un cadou romantic pentru cea mai romantica fata. Tu ne-ai aratat ca visele nu sunt niciodata prea frumoase pentru a se implinii. Dragostea si frumusetea ta a lasat urme adanci in inimile noastre si nu te vom mai putea uita niciodata.
Cu multa dragoste, colegii tai...

 Sa stii ca si noi baietii suntem romantici si ne place sa iubim, doar ca nu ne pricepem prea bine sa aratam acest lucru, plus ca mai avem si alte preocupari spre deosebire de voi fetele. Oricum noi suntem foarte fericiti ca voua fetelor va place dragostea atat de mult, pentru ca nu ne costa nimic sa v-o oferim. Draga noastra ___, sa fii fericita si iubita exact asa cum iti doresti.

 Iubirea e cel mai mare dar al vietii, il vei primii si tu pentru ca ai o inima aleasa si il meriti.

 O fata frumoasa pe dinafara valoreaza milioane dar o fata frumoasa si pe dinauntru e nepretuita. Fericit va fi cel care v-a primii toate darurile tale, dar si eu sunt fericit ca am avut placerea sa te cunosc si sa ma bucur de prezenta ta. Cu mult drag...

 Fete frumoase sunt destule, dar fete romantice si iubarete ca tine sunt rare si pretioase ca diamantele. Multi barbati te vor dori dar numai unul singur te va merita – cauta cu grija si il vei descoperii, poate vei primi si un pic de ajutor si un inger iti va soptii la ureche numele lui. Asculta...